top of page

E-ticaret & Nebim Danışmanlık Ajansı

Dijitalin gücü, bizim tecrübemiz ile baÅŸarılarla dolu bir serüvene hazır olun. Dijital çaÄŸ’da dijitalin ve e-ticaretin sınırlarını zorlamak isterseniz biz buradayız!

Trendyol çalışmalarımızda 6 aylık ciro garantisi veriyoruz. Bu sayede istediÄŸiniz hedeflere ulaÅŸmanızı saÄŸlıyoruz.

Services

Çözümlerimiz

Trendyol Satış Arttırma & Danışmanlık

Dijitalin gücü, bizim tecrübemiz ile baÅŸarılarla dolu bir serüvene hazır olun. Dijital çaÄŸ’da dijitalin ve e-ticaretin sınırlarını zorlamak isterseniz biz buradayız!

Trendyol çalışmalarımızda 6 aylık ciro garantisi veriyoruz. Bu sayede istediÄŸiniz hedeflere ulaÅŸmanızı saÄŸlıyoruz.

Ticimax Kurulum,
Eğitim ve Danışmanlık

Ticimax ve diÄŸer tüm alt yapı
saÄŸlayıcılarından aldığınız e-ticaret paketlerinde site kurulumunu, tasarım, pazaryeri entegrasyonu, muhasebe erp program entegrasyonu, google araçları, facebook meta business, e-fatura, stok yönetim sistemleri kurulumu,  sizin yapmanız gerekir ancak teknik bilgi ve tecrübe gerektiren tüm bu iÅŸlemleri sizin yerinize en hızlı ÅŸekilde yapıyoruz.

Nebim V3 Danışmanlık ve Raporlama

Nebim ürünlerini kullanımı sırasında saÄŸlanan eÄŸitim ve destek faaliyetlerinin dışında sektöründe uzmanlaÅŸmış uygulama danışmanları ile uzmanlık konuları hakkında verilen danışmanlık hizmetleridir. Bu danışmanlık hizmetinde temel amaç firmaların en kısa sürede ve kesin bir ÅŸekilde ihtiyacı olan çözümlere ulaÅŸması ve bu çözümlerden en yüksek verimi elde etmesidir. UzmanlaÅŸmış ekibimiz ile raporlar ve 3. parti yazılım çözümleri sunmaktayız.

Pazaryerleri Kurulum ve Muhasebe Programı Entegrasyonu

Ä°ÅŸletmeniz için hızlı iÅŸlem saÄŸlama, sürekliliÄŸi kalıcı olarak devam ettirmek adına kullanmakta olduÄŸunuz muhasebe yazılımları e-ticaret siteniz ve pazaryerleri ile entegre bir ÅŸekilde kullanabilirsiniz. Ä°ÅŸ yükünüzü azaltır, performansınızı arttırabiliriz.

E-ihracat Çözümleri

E-ihracat, mikro ihracat alanında piyasa ve ürün analizinden lojistik ve operasyona, ÅŸirket kurulumundan marka tescil iÅŸlemlerine kadar tüm süreçleri entegre, hızlı, hatasız bir ÅŸekilde kurgulamanızda danışmanlık, destek ve eÄŸitim hizmetlerimizle E-ihracat giriÅŸiminizi ÅŸansa bırakmıyoruz.

Uçtan Uca Çözümlerimiz Ä°le

Markanızı Birlikte Büyütelim!

Tuner Dijital ürettiÄŸi benzersiz e-ticaret ve yazılım çözümleriyle firmanızı dijital anlamda yeni bir boyuta taşır. Firmanızın pazardaki payını artırmakla kalmayıp, rekabet gücünü maksimum seviyeye yükseltir. Ürünlerinizin sesini dijital pazarda doÄŸru kitleye duyurup satışlarınızı artırmayı hedefler.

Ölçümleme
Metriklerin Ölçülmesi

Görünüm, Trafik, Tıklanma, Edinim gibi parametrelerin ölçülmesi

Analiz
KPI.

Marka, Sektör ve Pazarlama Stratejisine özgü KPI'ların belirlenmesi

Raporlama
Özet

Ölçümlenen, analiz edilen KPI'ların marka ile paylaşımı

Geri Besleme
Optimizasyon

Markadan alınan gerdi dönüÅŸler, Tuner Dijital know how'ı ile birleÅŸtirilip, optimizasyonların yapılması.

Başarı Hikayelerimiz

MAD Logo.jpg
6.png
10.png
3.png
5.png
ramsey.png
Adsız tasarım (3) (1) (1).png
kumtel.jpg
matsu.png
Ramada-logo (1).png

Başarı Hikayeleri

Sıfırdan tüm kurulumlarını yaparak baÅŸladık ve 4 ay gibi kısa sürede milyonları aÅŸarak çok büyük ciro baÅŸarıları elde ettik.

Mehmet DOÄžRU - Mad Parfum

bottom of page